Общо показвания

понеделник, 10 ноември 2014 г.

Борисов 02 революцията започна

10 ноември


НОЕМВРИЙСКИ ПЛЕНУМ.

Най-голямата заблуда е, че преди 25 години смениха еднопартийната система.
Ще поясня за по-младите. Тогава член 1-ви на конституцията определяше ръководната роля на партията БКП при управлението на страната.
Е, това което направиха е, че създадоха поредица от нейни нейни клонинги, с които да държат властта. Истинските опозиционни партии, както тогава, така и сега, са недопустими.




И aко искате да си обясните какво е станало на 10 ноември, представете си как преди 25 години, старата комунистическа номенклатура си е казала: "Не може така. Трябва да направим нещо, трябва да сменим системата... с по-лоша."
И го постигнаха.
Знаете ли къде е разликата? Преди политическата полиция следеше кореспонденцията на хората. Имаше цели отдели в ДС, които изразходваха огромен ресурс за да се занимават само с това - да отварят и четат писма. Не само тези за чужбина, а изобщо всички. Навсякъде търсеха врагове, никой не беше в безопасност. Сега ДАНС прихваща интернет трафика и денонощно следи и архивира. В това отношение не виждам разлика, даже е станало по-лошо. Не си мислете, че нещо защитава данните ви. Но знаете ли кое не се следи вече - писмата. Сигурен съм, че никой в агенцията за национална сигурност не му минава през ума, че някакви идеологически врагове и терористи, могат да общуват по този старовремски начин, когато планират злодеянията си. Така че, можете да движите всякакъв криминален бизнес или да саботирате властта напълно спокойно. Пишете писма. Действайте! Да организираме революция чрез пощите!
Как да започнем? Препиши това на ръка и го изпрати на 7 души или баба ти ще почине.


 









.

Няма коментари:

Публикуване на коментар