Общо показвания

понеделник, 22 юли 2019 г.

Испанска муха



Реших да напиша разказ. Добре, какъв да бъде? - За детектив който търси Испанска муха.

В кантората на частен детектив идва клиент, който иска да му намери испанска муха. Детектива го приема с насмешка: - Испанската муха е мит. – Не е мит. Имам сведения, че луд учен е създал испанска муха... Тя въобще не е испанска, но от нея жените пощуряват. Още фашистите са правели такива изследвания. – Защо му е било на Адолф да притежава испанска муха? – Зя да завладее света с нейна помощ. Гледал ли си филма „Мухата"? – Онзи с Джеф Голдбум? – С Джеф Голдбум, да. Но не става дума за телепортация, а страничен ефект при опит да се създаде нов вид хранителна добавка. Занимавал се е с това 20 години. – Кой, Хитлер? - Лудия учен. Дъщеря му случайно я опитва в лабораторията и после изчукала близката казарма. – Може просто да е била курва? – Намери ми испанска муха, плащам ти 10 000 $. – Да нямаш проблеми с жените? – Не е твоя работа.

О кей, 10 000 $ са 10 000 $. Детектива тръгва по следата и тогава в пресата се появяват съобщения за нападения на нимфоманки и той се заема да ги провери. Няколко пъти попада на радикални феминистки и фалшив продукт – пребоядисана обикновена домашна муха. Оказва се, че испанската муха се прави от маймунски изпражнения и буболечки в зоопарка. Жените ги взимат в хапчета за отслабване и пощуряват. Как е станало? Маймунта на учения е дефекирала в разтворите му и се е получил афродизиак. Ученият е държал маймуна в клетка в лабораторията при епруветките? Да, нали е бил откачен.

Накрая след като губи едната си топка, детектива наистина намира автентична испанска муха, но унищожава формулата, защото това откритие е твърде опасно и може да погуби планетата ако жените се разгонят. Терористи планират да пуснат маймунски дарадонки в светената вода в църквите, да предизвикат сексуална революция.
Случаят е разрешен.


Няма коментари:

Публикуване на коментар