Общо показвания

събота, 19 март 2011 г.

БОЙКО БОРИСОВ (No time for tact)

(публикацията се обновява периодично)

ЛИНК: Американци: Бойко Борисов е съратник на гангстери, свързан с убийства: "
- изпратено чрез Google Toolbar"

Да ви кажа честно писна ми. Това взе да се превръща в безкрайна агония. Поне ще му се подигравам... Така че, ще споделя истината с вас защото Господ (Б. Борисов) е зает с по-важни работи.

  • Ей Борисов, заминавай да танцуваш в някой стриптийз бар с пожарникарския костюм и остави държавата на мира. Нали си голям мъж и те харесват жените - ще живееш от бакшиши в гащите.
  • Проучих внимателно въпроса и разбрах: Бойко Борисов никога не е имал проблеми с картофите. Винаги те са имали с него...сексуални.
  • Aко премиерът Борисов се кандидатира за президент мисля, че най-подходящият избор за вице ще е Ивана. Знаете я, фолкпевицата.
  • Забелязали ли сте колко много правителството прилича на отходно място? Най-голямото лайно винаги плува най-отгоре. И веднага след него идва Дянков.
  • Ако наказваха хората за суетата им тоя тип премиера направо щеше да изгние в затвора.
  • То и без това е нещо като абонамент в политиката - всички да те мразят. Ама този пък, направо нямам думи. И за да го напсува човек трябва да си вземе номерче и да чака на опашка.
  • Отдавна спрях да обръщам внимание на глупави нападки. Разбрах, че става така когато брат и сестра се женят помежду си. И после отиват и членуват в ГЕРБ. Дайте да послушаме премиера, да се захванем за картофите. А после да продължим напред към граха и прорастналите грудки!
  • Най-голямото объркване в живота ми? Когато веднъж видях премиера да говори минута и половина по телевизията без да лъже. Но много скоро пак взе да се озърта като шимпанзе откраднало картоф и всичко, слава Богу, си дойде на мястото.
  • Какво разбрах за политиката на ГЕРБ? Знаете ли за "Закона на Мърфи"? Чуйте сега, според мен тоя Мърфи е бил оптимист.
  • Откакто почнаха да клонират овце вече всичко е възможн0 - дори пожарникар да стане мин. председател!
- Борисов, не знам дали има смисъл да го казвам, но дано някой социолог го прочете: ние Българите явно сме миролюбив и търпелив народ. Но ти специално си такъв надут дразнител, че дори Ганди би ти скочил. Май ще успееш да ни изведеш на улицата?
ВОТ НА ДОВЕРИЕ срещу ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ? НЕКА ПРОВЕРИМ, ВЛЕЗ И ГЛАСУВАЙ: http://versus.bg/?ff=179

Много бих искал да имам възможността да обвиня някой политически лидер: "Ей, този политик е правил секс с животни!" Да, знам, не мога да го докажа, но ще ми хареса да гледам как се опитва да отрича. Това е любимият им номер: "Корупция ли? Ама моля ви се, къде са доказателствата?"
  • Разбрахте ли за премиера Борисов? Този човек наистина е интелектуалец _ натровил се с колофон докато свирел на цигулка...Освен ако не беше с билярдна креда/ не съм гений, може и да бъркам?
  • Ако искате да разберете как Бог гледа на живота, ами вижте на кой е дал властта: Т. Живков...Царъ...Охраната им. Е добре, сега какво, някоя каракачанска овчарка ли следва? Май тежки времена ни чакат?
Ако малко момченце има малък пенис, това е съвсем нормално и дори умилително забавно. Но ако момченцето расте, а пишлето - не, ето тогава става наистина страшно. Сега вече разбирате отчаяната нужда на премиера ни да се докаже като мъж, и защо толкова много обича да си играе с маркучи, предполагам?
И тук става смешно, един глупак ми вика: "Еми сигурно си му го ял и знаеш какъв е". Какво ще кажете, страхотна реплика, при това верна. Така е, ял съм го. Както и всички ние, всеки ден тоя ни го слага. Но разликата между нормалния човек и симпатизанта на ГЕРБ, е че на нормалния това не му харесва и се опитва да направи нещо. Да, не са педераси в тая партия, още само ходят на уроци по хомосексуализъм.

- Ето ви една стара фраза с неустановен произход: " Политиците са като памперсите, трябва да се сменят често. И по същата причина". Както и моята интерпретация: "Политиците са като памперсите. Като замиришат трябва да се сменят" А тоя направо смърди. Още от общите му фирми е Маджо, Пашата, Алексей, сие и т.н....
  • Бодигарда наследява шефа. Напълно обичайна кариера. За мафията.
  • "ЕДВА ЛИ ГАЛЕНА Е ВЛЮБЕНА В НОВИТЕ СИ ЦИЦИ КОЛКОТО ПРЕМИЕРА В СЕБЕ СИ"
- Ето и темата в развитие: Едва ли има фолк певица влюбена в новите си цици колкото премиера в себе си? Но като поразсъждаваш колко висок рейтинг би му осигурило това, не е зле покрай изборите да се замисли и да си направи. Едно 500 кубика ще му паснат.

  • Опитвали ли сте да му нарисувате на главата фес? Много е забавно, опитайте поне веднъж и вижте какво ще се получи. Гарантирам ви няма да си загубите времето.

- След ерата на Бойко Борисов предполагам,че в правителството ще се влиза само с химикал: " А, имаш ли химикалка? Аха, начи си умен! Заповядай, ела да ръководиш нацията."

- ПРАВИТЕЛСТВО: Разбрахте ли, пак повишиха акциза на цигарите и щели да забранят напълно пушенето. Приветствам това умно решение: Всяко подобно повишение отказва голям % пушачи от зависимостта им. Така е: точно както и покачването %-та на инфлацията и хляба отказва известен брой хора от живота! Ама то и аз мога да управлявам със забрани и поскъпване бе селяни, за това ли сте избрани?
  • Абе да ви питам ясно е, че в страната ни всичко е наред, ама какво стана със завода за боклук?
Не знам колко точно е рейтингът на самодоволния ни премиер? Май никой не знае: 25, 40, 5 % ? Но знам как ще стане 100 - трябва само да си подаде оставката. Да направим експеримент, да покажем на болен и гладен човек магистрала и лекарство и да видим кое ще иска.
  • Сериозно, трябва ми съвет. Как мислите, ами той все е чужбина, по цял ден управлява, все е зает с държавни работи...та се чудя дали да не се пробвам с Цветелина? Ами мъчно ми става за нея да я гледам как седи сама. А може и на мен да ми се отвори някаква кариера? Дали да и се пусна, а?
  • ПРЕМИЕР: Е, не може човек който толкова много си пада по себе си да не е гей! Не разбирам, на този да не би да са му пъхали биберона в дупето?
  • Според списание "Economist" българите сме най-нещастния народ в света. Нормално - тя нямат за министър председател огнеборец.
АКО НЯКОЙ МУ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕ В НАЙ-БОЛНАТА И БЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ. ЗНАМ, ЗНАМ, ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВНА, БОЙКО ВЕЧЕ ГО КАЗА И В ЯПОНИЯ.
  • Има ли някакъв начин животът в България да стане още по-абсурден? Oчевидно не - Бойко Борисов вече е премиер.

  • Наскоро в деня за посещение ходих в парламента. Нищо особено, само по едно време Фидосова стана и, кълна се, чух как креслото си отдъхна.
ПРЕМИЕР: Бойко Борисов ни каза да стискаме зъби до 2012-та. Е този в час ли е? Явно не. Ако беше нямаше как да пропусне да забележи колко много хора по улиците изобщо нямат зъби. Но, вие бъдете позитивни. На всяка цена!
  • Пука ли му на правителството за народа? Естествено, че да, и аз като чукам някоя мадама ми пука за нея. Но, моля ви се господа, не ни взимайте за евтини курви, ще ви отрежем.

  • Ето ви една идея: Какво ви хрумва като чуете името Б.Б? На мен две неща: хубавата песен "Батальона се строява" и "Винету".
  • Не искам да се заяждам с правителството, но само в голфа най-ниския резултат печели.
  • Правителството? Нали знаете "За мъртвите или добро или нищо" Например: "То умря и това е хубаво".
  • БАН: Знаете ли това: учените от БАН смятали да се заемат с клонирането на премиера като дар за бъдещите поколения. Разработени са 2 формата - цветен и чернобял. Но цветният излизал много скъп, а те били с ограничен бюджет. Така че за по-голяма икономия щял да бъде само черен. Кофти, но поне ще може да се кандидатира за американски президент.
  • ОПАСНО Е ДА СИ ПРАВ КОГАТО ПРЕМИЕРА ГРЕШИ...ДАЛИ ДА НЕ МЛЪКНА?
  • Като го слушам, ако Юда беше хитър като него днес щеше да е свети Юда.
  • Дайте на някой политик възможност да направи нещо полезно за обществото и ако той не се възползва да краде викайте лекар.
  • Днес видях в кварталната градинка няколко малки деца да си играят на министър председател. Едното, най-охраненото, крещеше "Аз съм Бойко Борисов, аз съм Бойко Борисов!" и обираше другите. Не знам къде ще свърши всичко това?
  • Мисля, че е добра идея правителството на Герб да предложи в Брюксел 3-ти март, националния ни празник за деня на бедността в Европа.
  • ИЗБОРИ: Когато някой умник започне да ви надува главата, че непременно трябва да гласуваш защото е ваш граждански дълг и прочее, кажете му, че Хитлер също е бил избран с напълно свободни и демократични избори. Всъщност това никога не сваля товара, просто го местим от едното рамо на другото.
  • БОЙКО БОРИСОВ: Не мислете, че като се шегувам с премиера не харесвам човек. Напротив. Дори една нощ го сънувах обут в стегнати червени плувки.
  • Да ви кажа ако знаех, че ще трябва да живея в България 30 дни в месеца още на девет да съм се гръмнал. Ама като се замисля още не е късно. Как да им обясним на тези хора "политиците", че всичко отдавна се превърна в безкрайна агония?
  • Тези от Герб: защо не ги задължат като влизат в парламента да си обличат някакви униформи като на пилотите във формула 1 с рекламни стикери на спонсорите: Мишо Бирата, там Маджо, Котараците...съжалявам не ги знам точно, не ги следя задълбочено тия работи...абе "Вземай парите и бягай!"
Истинска история: Тия дни ходих до Самоков да си купувам разсад за картофената нива и голям късмет, намерих картоф, който досущ прилича на главата на Б.Борисов. Викам си: "Е това вече е сензация, ударих джакпота!" Веднага звъннах да разправям случая на пресата, те ми викат: " Първо намерете някой дето не прилича и веднага ще дойдем да го снимаме." Ебаси!
  • Оглеждали ли сте го добре? Е, няма как да сте пропуснали, така де. Ами то много хора приличат на пъпеш , ама на тоя ако му поставиш пъпеш до главата може и въобще да не откриеш разликата.
  • На следващите избори мисля да гласувам (за ГЕРБ, разбира се ), но с урната на баба си. Нали на това му викат "мъртви души"?
  • Садете картофи, няма да сбъркате ако послушайте премиера. Те са чудесен аргумент във вота на доверие. Аз даже ще пусна няколко на есен в урната.
  • И когато тоя смешен позьор казва "работете повече"той има в предвид нещо друго. Защото за всички вече е ясно, че това е саботьорско правителство и ако работиш здраво просто накрая някой идва и ограбва труда ти. Това което циркаджията иска да каже е: "Работете здраво, за тия като мен".
БОРИСОВ: Да, да, жените го харесват. Е скоро като отиде да танцува в някой стриптийз бар с пожарникарския костюм ще можете да му се радвате отблизо.

1 коментар:

  1. Якооооо!Не те ли е страх да говориш така
    Другаря ББ и цялото правителство са много мили хорица,да ги еба.
    Лошото е,че и да пукнат,барабар с цялото Народно събрание дано,пак такива ще си изберем -ПРОСТИ,ТЪПИ
    ама много ТЪПИ и КРАДЛИВИ.
    Господ да ни е на помощ!

    ОтговорИзтриване