Общо показвания

неделя, 27 март 2011 г.

БОЙКО БОРИСОВ (No time for tact 2)




ЧОВЕКЪТ ОТ НАРОДА + ЛЮБИМЕЦЪТ НА НАРОДА.
Вижте го: То вярно, че в днешно време много хора приличат на пъпеш, ама ако сложиш пъпеш близо до главата му и се заслушаш може и въобще да не откриеш разликата? Някой може ли да добави в края на редицата един картоф?


Да, изглежда в България всеки лумпен има отличен шанс да стане мин. председател. Изглежда, че това е един от рисковете на демокрацията, които грозят всеки идиот прочел Винету.

Гледате ли сериала "Под прикритие"? Страхотен е, велик, че и отгоре! А нямате ли чувството, че става същото в държавата: Ченгетата внедрили агент в мафията. Голяма работа - ами те пък те си внедриха направо мин. председател.
Има ли такъв човек, който все още вярва, че е действително необходим, а не използван от системата? "Да се гордеем, че сме Българи"? Как не! С кое? Че и Албания са по-добре от нас.

Не може да има такава идиотска страна като България с такова идиотско управление. Не влагат нито стотинка в здравеопазване, култура, социална или научна дейност. Но когато трябва да ни бръкнат в джоба или да повишат цените са първи. Време е да поискаме книгата за рекламации!
Мислите ли, че животът ви съдържа какъвто и да е смисъл в очите на управляващите, освен минимален и то за данъчното управление?
ХАРЕСВАТЕ ЛИ СМЕЛИ МЪЖЕ? Какво ще кажете за Бойко Борисов - какъв герой! Така си е, ние го знаем, но той няма право да го мисли. Едно от правилата за геройте е: :Не можеш да се мислиш на такъв", ако те питат трябва да казваш, че не си, тогава всичко е наред. "Г-н Борисов, смятате ли се за герой? - Не, не мисля, че съм, просто си върша работата. Тройната коалиция, нали знаете..." Добре-е, той е герой, който не се смята за герой. КАКЪВ ГЕРОЙ!!!...Не разбирам какъв е проблемът ако си го признае? Ами, че човекът наистина си е герой: вкарал е толкова голове на мач, гасил е пожари, няма човек да му се опре на тенис... "Г-н премиер, мислите ли се за герой? - О, да, трябва да ми дадат грамота или медал по телевизията и безплатни питиета". Ето така е по-добре.
  • БОЙКО БОРИСОВ: Толкова му харесва тая дума "магистрали", че дори се съмнявам дали не прави секс с тях?
  • КАЗУСА АЕЦ БЕЛЯНЕ: Вие разбрахте ли нещо от позицията на премиера? Аз не."Ще го уволня, няма да го уволня, другия ще го предупредя..." Абе тоя да не би да е блондинка?
  • Бойко Борисов, мин. председателя. Предполагам някой вече се досещат, че не го харесвам?...Добре, ето ще го кажа открито: Не броя този човек за мъж!...Но-о, не го броя и за жена.Може да настъпя някой по мазлола, но...вижте ако още го харесвате, не се ли нуждаете от помощ?
  • Ако аз стана президент първата ми работа ще е да задължа политиците да се женят помежду си. Така поне ще си го начукват един на друг, а не само на нас. Знаете ли на какво ми приличат изборите: овцете избират на кой вълк да отворят кошарата. Едните блеят "Герб", другите "Атакаа!" ... - това последното е много смешно в устата на овца.
  • МИШО БИРАТА: Както обичат да казват в сайтовете за конспирации: "Ако не е Божие дело значи е постановка" Така де, знаем кой се мисли за Господ, ама нищо не намеквам. Просто човека пресече финала - който умре най-богат той печели.
  • Едно ви гарантирам, доста неща около миналото на Премиера ще останат тайна. Не задруго, а просто защото не са за разправяне.
  • Не е зле човек да се харесва. Ама чак пък да е луд по себе си!?

  • Доста неща могат да бъдат казани в полза на премиера. Но другите са по-интересни.

Според Фройд най-вероятната причина човек да желае да е политик е, че родителите му не са го учили как правилно се ходи на гърне. Но не искайте от мен коментар върху това и аз не го разбирам. Само като гледам напъните на премиера разбирам, че е прав.
  • Не искам да съм гадняр, но чуйте това, тоя е досаден като рекламата на тоалетно пате. Лепнал се е като косъм на сапун за телевизора, с години няма отърване от него, вече стана като доживотна присъда? То не бяха клипове, сериали, филми, ако го видя още някъде ще се издрайфам!
България е чудесно място за живеене. Имам предвид ако си чаша за ракия, циганин или от Герб.
  • Който умре най-богат печели! Така е, Мишо бирата пресече финала, а аз продължавам да съм беден. Е, кой от двамата е по-прецакан? Май е опасно да си преител с който трябва? Наистина тъжен ден за нацията.
  • НАШИЯТ ПРЕМИЕР: Бойко Борисов не чете книги / е, освен Винету/, бърше си с тях задника. Така вместо да си набие нещо в главата си го набива в гъза... Ама то като помислиш май няма голяма разлика?
  • Ако аз стана президент първата ми работа ще е да задължа политиците да се женят помежду си. Така поне ще си го начукват един на друг, а не само на нас.
  • Нямам любими министри в правителството. Но имам най-малко любими - всички, начело с премиера.

  • ГЕРБ - пътеводител на нещастието

And I hope that you die / И се надявам, че ще умрете.

And your death'll come soon / И че смъртта ви ще дойде скоро.
I will follow your casket / Ще следвам ковчега ви
In the pale afternoon / В бледия следобед.
And I'll watch while you're lowered / ...И ще гледам как ви спускат
...
Down to your deathbed / В смъртното ви ложе.
And I'll stand over your grave / И ще остана над гроба ви
'Til I'm sure that you're dead. / Докато съм сигурен, че сте мъртви.
БОБ ДИЛЪН.


Няма коментари:

Публикуване на коментар