Общо показвания

петък, 18 октомври 2013 г.

Дневниците на една курва


О, слава богу, че сте тук! Защото искам да обсъдим нещо, което ми дойде на ум покрай Big Brothe".


Калина Паскалева. Знаете ли, че тя е написала книга? Освен, че по някаква причина си е модифицирала устните. „Дневниците на една курва“. Честно, не знам кое от двете е по голям бестселър? Може би, все пак устата и?


Окей, Калина Паскалева, авторът на „Дневникът на една курва“, новата звезда на небосклона на литературата ( продуцирана от Дилов ).


„Димата беше много умен, нито веднъж не проговори за работата си, нито пък спомена имената на партньорите си. Просто се интересуваше от позата в която правим секс.“
Чакай малко, Калина, ти какво очакваш, да подписва сделки с адвоката си върху гърба ти? Или като правят оргия с теб, да се обаждат по списък на всички: „Тоя, тоя, тоя, тоя и тоя… Пропуснах ли някой? О да, наемния убиец го няма. Извикайте Тони Хлебарката!… Как му беше телефона?“ Всъщност си толкова умна, че си единствената, която не знае имената на съдружниците му, те са всеобщо известни. Може би човека не е разговарял с теб защото през цялото време си била със запушалка в устата. Какво да си приказвате? Може би на теб ти се е струвал умен? Не се иска много мозък за да си държиш езика пред курви.

И тая Калина е направила като порно актриасата Саша Грей. Взела си е писател в сянка, но му е духала колкото за първите 3 – 4 страници и е решила, че е достатъчно умна да се оправя нататък сама с помощта на аналния си разширител. Саша поне е намерила хубаво име за книгата си.

Как се казва произведението ти – „Дневниците на една курва“. Ей, това заглавие не беше ли резервирано от Цветелина Бориславова? Май някой ще си има разправии с юристите на премиершата? Или нейното беше „Дневникът на една алчна курва”? Какво, толкова ли не можа да измислиш нещо по-подходящо? „Мило дневниче, аналният ми теч отслабва и днес пак курварствах, скоро ще съм курва 6 звезди.“
Освен това, мойто момиче, ако си толкова оборотна като курва трябва да стигнеш и до Б.Б. Той е известна бръмчалка, няма как да те е пропуснал.

Насладете се: „Излязох на улицата да запаля цигара. Няколко изстрела ме върнаха в реалността. Пред очите ми убиха любимият ми клиент – Димата Руснака. Приех го като знак да се оттегля от бизнеса.“
О, Боже! Не знам изисква ли се квалификация да си курва, Калина, литературата обаче, без ташак, е друга работа. Това последното все едно си го писала в съавторство с биде. „Няколко изстрела ме върнаха в реалността…”
Само аз ли си го мисля или в тази „TV7” наистина имат някакъв магнит за курви? Пълно е с Алисии, Калини, Николети… Кошлуков. Това вече прилича на клуб за перверзници и извратени.

Ще ви кажа нещо за тази Калина. Специално гледах едно предаване в което я попитаха: „Сериозно, вярно ли е, че ти си измислила фразата Токчетата на обувките ми са по-високи от достойнството на средностатистическият българин? – Да. – Поздравления за което.” И си помислих, че на мястото на водещия пъпеш веднага бих попитал: „Кой е средностатистическия Българин? Ти влизаш ли в това число?”
Първо: Може би е вярно за хората с които ти общуваш? Второ: Точно това ти не можеш да го кажеш. Трябва да имаш интелект за да преценяваш правилно. А твоят за сега е съмнителен. И трето: Тази фраза е с неустановено авторство, но я има в няколко варианта в интернет. Най-вероятно е извадена от някой ситком. Хайде да напишем в Google search „My heels are higher than…” и да видим какво ще излезе. Ето – „My  heels are higher than your standards“. Опаа!

my_heels_are_higher_than_your_standards-

Или тия американци са ти я откраднали години преди да я измислиш, или лъжеш повече от Любен Дилов. Който е доказан плагиат. Е, те само са казали „Токчетата ми са по-високи от стандарите ти”, а аз понеже съм гениална замених стандарт с достойнство и си я преписах. Колко достойнство има в това да кажеш да, моя е? Бих ти предложил този вариант: „Моите токчета са по-високи от достойнството ми.” Е, все пак съм курва. Преди като такава осребрявах вагината си. А сега осребрявам в медиите историите на вагината си.

Някой като почне да се мисли за мадам Господ ти идва не просто да го цапардосаш, а да го натрошиш на малки парченца. Обувките и били по високи от достинството на българите, пфф…

Не, чакайте… вижте, аз харесвам голи жени. Като, ъм, Калина. И като фен искам да има повече такива. Където им е мястото. Но литературата не е от нещата, които не могат без тях. Както и примерно сандвичите. Не можеш да кажеш, че не харесваш сандвичи, понеже в тях няма достатъчно голи жени. Не-съвмести-ми-са. Е, поне тия дето се ядат, иначе сандвич с курва по средата… why not. Така мисля. Голите жени са за списанията, не за книгите. В смисъл, че това е свързано повече с фотографията и порнографията, отколкото с литературата. Ето къде искаме да те гледаме с високите ти курвенски токчета, маце. Знам, знам, ще кажете: „Но тя е дипломирана юристка, журналистка…” – Сериозно!? И как си взима една курва дипломата…

DIlow i Kurwa

Няма коментари:

Публикуване на коментар