Общо показвания

понеделник, 29 април 2013 г.

Stand Up Comedy Bulgaria / Българска стендъп комедия


Ако публиката е добра и се провалиш не можеш да обвиняваш никой, сам си си виновен. Но обикновено са предубедени идиотиПовечето от тези хора не са казали нищо умно през живота си, но смятат, че щом са си поръчали една бира могат да дават акъл. Кое им дава право -платили са си входа!


Но ето кое е по-лошо. Да ти се налага да общуваш с български стендъп комици е като да си роден и израснъл в центъра на София и изведнъж да решиш да заживееш в Столипиново, щото там било по-весело. Можеш да опиташ, но не и да успееш. Знаете ли какво, не е достатъчно да имаш вагина под носа за да ти минават номерата. Може някой член да те задави. Така че: "Плодете се и се множете!"


Да гледаш изпълнението на български стендъп комик аплодиран от приятелите си не е точно гейско. То е като да гледаш как група мъже, които не са гейове се чукат защото са си много близки. Прилича на изкуствената радост в рекламите за бира. Искам да кажа, че има нещо противоестествено и мъчително в това... но, щом ви прави щастливи, аз съм за! Без да участвам.  


"ОНАНИСТИ / WANKERS"  криминална комедия  by Kuzmo Karayan,  целият текст: http://thelaststand-uphero.blogspot.com/2013/04/wankers.html

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар