Общо показвания

четвъртък, 4 април 2013 г.

Chris Rock за жените (модифициран превод)


Ако искаш готина мадама, не я търси. Първо намери пари, после тя сама ще те открие.  
И това не са само предрасъдъци.





Колкото и да демонстрираш статус за да те признаят за успешен просто е задължително да имаш готино гадже. Не просто готина, а някоя мадама от корицата. Някоя с класа. Някоя известна. Но знаете ли в кое е иронията - няма как да се уредиш с такава жена ако вече нямаш статус. Отиваш да си купуваш S класа: "Ето ви пачка" И те: " Момент, имаш ли мадама за нея? Не? Съжалявам, можем да ти продадем, но с пренабити номера. Намери си мадама и тогава се върни."

Но има полза от това да имаш такова гадже. Ако нещата се объркат и фалираш, ще обвиняват нея. „Тая кучка го съсипа, изпи му соса...” „Разбра ли, Кузмо катастрофирал? –Нищо чудно, че той не изтрезняваше, тая го побърка... Заспал по потник в солариума. - Тя е виновна!”  Ти се опитваш да им угодиш, да направиш пари, те да ги изхарчат. За дрехи. Козметик. Обувки...

О, Господи направи ме богат за да ЧУКАМ! Дразни ме това, че жените се чукат с богати. Богатите винаги са с предимство. Не чак толкова, че да стана женомразец, но достатъчно, че да напиша материал за да им се подигравам.  Виждам готина пичка и викам: „Маце, кажи ми какво трябва да направя за да бъда с теб? Какво?" Ако гледа само успеха, майната му, и аз ще имам кола някой ден! Вероятно ще трябва да работя на 2 места, но...  Обаче като видя някой богат с грозна се кефя и си викам :”Хаа, ебати тъпака!” Само че не виждам.
Никога не давайте на гаджето си заем. Никога. Невъзможно е да си получите парите от някой който чукате. По една поста причина – те считат секса за  погасителна вноска. Няма човек който да е успял в това. Дори след като сте се разделили. „Ей, не помниш ли,  ония 200 лв? – А ти ме чука 2 години. По 2 пъти на вечер. Ако добавим екстрите излиза, че ти ми дължиш 1500...”

Харесвам зрелите жени. Имам предвид младите момичета са гола вода. Те само искат: „Искам такъв, такъв, такъв.... но ми едостатъчно да е милионер” Докато зрелите жени разсъждават така: "Достатъчно е да е мъж. Пенис и заплата, това е което ме урежда за да съм щастлива". И освен това те могат да готвят. А какво могат момичетата – да резервират сепарета в клубовете.

Това е важно. Трябва ли закон за проституцията? Ето какво: 2 вида жени. Едните, тези по улиците вечер ви продават пути. А другите "п р е д л а г а т" пути. Това е завоалирана оферта, но никой не ви натрапва нищо без да си поискате. Никой не ви гони: "Ей, вземи това топло, свежо пути!" - И вие: "О, пути – нененене! Не искам!"... Просто, имате слабост и жените се възползват от нея. Те се увъртат около вас, с техните къси поли, и цици, и...  но ако намерите в себе си сили да кажете "Не", край, това е" Не могат да ви изнасилят... Друг е въпросът ако сте пиян, тогава... Това е хора, никой не може да ви пробута нещо което не искате. Вие бягате след путито сами. Виждали ли сте кучетата които тичат и джафкат след колите - ето на това приличате. Помислете ако беше нещо друго, например прахосмукачка, или енциклопедия. Щяхте ли да тичате след нея? Опитайте обратния вариант: обличате на голо един дълъг шлифер, отивате в парка, изчаквате да останете насаме с която и да е госпожица и го отваряте. Вижте какво ще последва и помислете така ли реагирате ако видите срещу вас пути? Никога не съм чувал жена да казва: "Човече не знам какво да правя с това мое нещо, ако още малко не се уредя с мъж ще изчукам дядо си! Вече ръждясва!"
Така седят нещата. Жените имат винаги двама мъже: пичът който чукат, и пичът който искат да чукат. И никой мъж не знае в коя категория е. Надявам се и в двете.

И освен това жените контролират всичко. Неща които са забранени за вас за тях са разрешени. Например те имат приятели, платонически приятели, мъже. Що за лайна са това? Това е най-голямата измама на света. Няма мъж, който гледа жена да каже „Ле-ле, тая мадама е толкова готина, че искам да съм неин приятел!” Никога! Жените могат да имат платонически приятели мъже, но само при едно условие: ако вече не се чукат с тях, някога са го правили, но вече не искат. Защото чукат някой нов. Опитайте да и пробутата идеята, че и вие имате приятелки жени. Да-бе-питай-ме-кога...  Жената може да заведе на парти мъж, където има 4-ма мъже с които се е чукала по рано и да го запознае с всеки един от тях, все едно нищо не е имало. Това са жените. Ако ти си с жена на купон и там срещнеш някоя която си чукал само една нощ пиян преди 5 години, познай – тя ще усети.

Трудно е да си мъж и да не изневериш. Жените не искат да го чуват, но когато имаш сериозна връзка с някоя е трудно да не и изневериш. Знаете ли защо е трудно да не и изневериш? – Защото другите женски харесват обвързани мъже. Разбирате ли, когато сте сами никой не се сеща за грозния ви задник, но само да се намери една, която да го направи с вас и вече всички ви искат. Преди никой не ви обръщаше внимание, а сега сами ви се предлагат. Но знаете ли защо не трябва да изневерявате, колкото и да ви се набутват? – защото ще ви хванат. И фокусник да сте, това е положението, ще ви хванат. А аз лично предпочитам да имам работа с ченгетата, отколкото да правя самопризнание пред жена.  "Признат грях не е грях" На теория. На практика, всъщност признаването на грешката е втора грешка. Защото дори да прости, тя няма да забрави. Изневери на жена си, хванаха те, и знаеш ли какво следва сега: даде и в ръцете хуй бонус карта. Разрешително за секс. И не се знае кога ще я използва. 

Едно нещо за жените. Не я питайте с колко мъже е спала. Защото не искате да знаете, просто се радвайте, че сега е ваш ред. Защо ви е да научавате, не ставате откриватели, не забивате знаме на Еверест. Просто се кефете, че сега сте вие. Първо каквото и да каже тя, за вас ще е прекалено много. Може да каже двама. И ти: „ДВАМА! Двама!.... О, не-не-не, оуу!” – „О не, извинявай, 11 – сетих се за още един случай.” ... Жената ще излъже, за това по-добре не питайте. Жената ще излъже с колко мъже е спала дори под клетва в съда. Ипрез почивката ще отиде да изчука съдията. Ще излъже дори с ръка върху библията. Ако каже 3 значи са 15. Но за всеки случай прибавете още 5. Или пробвайте с 3 х 15... И жените си мислят, че са много хитри. Не сте чак толкова хитри, ние не сме особено умни. Аз знам номерата, гледам ги непрекъснато. Жената няма да ви каже с колко мъже е спала, ще каже колко гаджета е имала.  Защото те броят само гаджетата сериозните връзки. Точно така, не броят всички хуйове, които са забърсали. Лятото на морето или в тоалетната на клуба. Те броят само тези с които са го правили в креват и повече от веднъж... в седмицата.

Жените си знаят работата, могат да водят играта. Добри са. Но понякога не завиждам на жените в сексуално отношение. Защото ние мъжете имаме само 1 задължение –  да се представим добре в леглото, да я смаем, само това. Жените може да са добри, но понякога опитват да не са прекалено добри. Нали се сещате, понякога, особено в началото na връзката жената трябва да прикрие нещата. Иска мъжът да мисли, че е добра, но не и да реши, че е, е... откачалка. И почват игри: „Добрее, сега ще го ебъ, но няма да му духам още тая седмица...  Добре де, ще му духам, но няма да му лижа топките... Ее, добре, добре,  но ще му дам в задника чак утре...” Ние мъжете трябва да използваме всичките си номера на момента. Да я побъркаме. Няма какво да пазим за по-късно. Не знаем дали ще има втори път. За това трябва да действаме! Веднага!

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар