Общо показвания

събота, 13 април 2013 г.

Кибер секс


 Добре, дами, искам веднага да сложа картите на масата. За да не си правите излишни сметки: Имам малък пенис. И никакви умения да го използвам. Точка. Всъщност той не е чак толкова малък, просто изглежда така, защото по-трудно се забелязва на фона на големите ми топки. Това е. Това е.


Спира ме вчера вечерта една на улицата: "Искаш ли френска? - Колко? - 15. - Я изчезвай, че мен 15 лв. ми е на месец интернета!"


 Цял живот правя секс както ям пуканки – сам пред телевизора. Искам да кажа, че съм твърдо за порнографията, но тя е едно от нещата в които е по-добре да участваш отколкото да гледаш. Измислил съм си сценичен псевдоним в случай, че се захвана с това – Тони Бахама. Оглеждайте се за Тони Бахама на Оскарите.

Както винаги реших да сърфирам за порно и попаднах на някаква интерактивна, да бе, 3 D-sex игра. Такава дето ти контролираш действието: вижда се на монитора един пенис – предполага се, че е, но не е твоя – и някаква, която в интерес на истината не беше лоша ти прави разни неща.  Страхотно! Казах си „О, това наистина е извратено.” Ти командваш всичко: караш я да забърза, да забявя, сменяш ъглите, позите и тн. Проблема е, че цялото това нещо е все още малко примитивно – все едно си излязъл на разходка с каручка, а сме 21-ви век все пак:  с едната ръка натискаш клавишите, с другата да задаваш команди, трябва да ползваш ръцете си за да работиш с клавиатурата и не ти остава възможност да се... сещате се. Нямаш допълнителна ръка. Така че се наложи да си поръчам по телефона гадже. Сега аз движа мишката и натискам клавишите, а тя с нейната ръка върши останалото... Въпреки, че забелязвам и някой недостатъци: трябва постоянно да и спускам командите от екрана: „Сега усили скоростта. Лапни го по-навътре... Хвани си циците“ И след това и плащам. Като се замисля... дали не съм идиот?  Все пак изживяването е добро, има бъдеще в него. И повдига някой етични въпроси:

Чували ли сте за кибер секса? Откога го чакам. Става дума за това: Ако науката напредне и учените изобретят качествен сексуален робот? Секса с него. Брои ли се за изневяра? Сега са някакви идиотски кукли, трябва да си почти малоумен за да се занимаваш с това. Но ако ги ъпгрейднат? Защото аз почти съм готов да се замеся в това: любовен триъгълник със секс робот. ... Може би няма да се брой за изневяра в случай, че усъвършенстват клонирането и той прилича точно на твоята жена. Но пък какъв е смисълът да изневеряваш на жена си с нея? „Скъпа, отивам да ти изневерявам оттатък с робота. - ОК? Искам да си спокойна... Ако има нещо викай.” 

Ще ви кажа защо ме занимава тази тема: Надявам се да правя секс с близначки и се опитвам да намеря аргументи за да ги навия. Трябва ми не каква да е, а солидна теория. Това не съм го пробвал. И най-сетне намерих близначки. Сега остава да правя секс с тях. Заедно, защото предполагам ако едната ме хване с другата няма да реагира благосклонно понеже си приличат. Уфф, понякога живота е, кво да ви кажа, доста сложен... Има и един по-достъпен начин, да пиеш докато почнеш да виждаш всичко двойно, но това съм го правил, не е същото. И явно ще трябва да ги номерирам за да не ми изиграят някой номер.

Въобще въпросът с изневярата е доста сложен. Например ако си посегнеш това изневяра ли е? - Това е гей изневяра с лице от същия пол....  Ами ако мъжете можеха да се самозадоволяват орално? – Тогава някой момчета трябваше да се разхождат постоянно с онези кучешки фунии, които се нахлузват около врата. За тяхно добро. За да не се излагат. Познавам такъв човек, беше се записал на курсове по йога заради това... Добре де, не го познавам, аз бях... Много е кофти някой да отвори вратата на стаята и да те изненада със салам в устата. Но ако е като моя, прекалено къс не става.

Размер. Не знам по каква причина, но за мъжете това е много важно, някой даже си го удължават хирургически. Няма мъж който поне веднъж да не е вземал линийката и да не се е чудил откъде точно се почва. Ствола? Горната или долната страна? Скротума, ташаците?... Жените са по-зрели в това отношение, никоя от тях не иска да има вагина в която да се чува ехо. Не знам дали си вкарват неща да ги измерват, но струва ми се няма жена с комплекс за малка вагина. За мъжът е важно да има голям пенис и ние обичаме да лъжем: "Ей, така и го набих, че и направих цицини отвътре на главата!" Никой, ни-кой мъж не е доволен от размера си, попитайте ги... Добре, и кой би бил идеалния размер? 22? 26? 35 см? – Ако съдя по честотата на онанизма, трябва да е такъв, че да можеш сам да си го лапнеш. Такъв, че да можем да да се бием с него. Такъв, че да правим секс с някой през прозореца. Но не прекалено широк в диаметър. Откъде мислите научих толкова много за това? – Защото едва не ме убиха. Чикиите. Нали ги знаете онези комуни, където ги отделят от обществото за да ги лекуват от наркозависимост. Бил съм в такава за онанизъм. Бях стигнал дотам, че онанирах дори с пистолет в ръка и по невнимание сам се прострелях. И сега се налага да ходя с пиратска превръзка на единия тестикул. Кофти.

Всъщност вчера си изкълчих ръката. Което в моя случай означава 10 дни без секс.


Няма коментари:

Публикуване на коментар