Общо показвания

четвъртък, 5 юли 2012 г.

Мандата на пръдните


Преди дни ми се обадиха по телефона във връзка с някаква социологическа анкета. Питаха ме дали одобрявам правителството на Герб. Казах им: "Само ми обещайте да не живеете още дълго и ще ви отговоря". Е, затвориха ми. Сега пак ще излезе,че премиерът има голямо одобрение.

Видяхте ли какво стана, номера на Цеко Минев с поправката в закона за горите не можа да мине и планината набързо изгоря. Като не искате лифтове и влекове, ето ви... Няколко дни по-късно премиера сряза лентичката на събитието и заяви тържествено: „Пожарникарите свършиха перфектна работа в борбата с пламъците...“. Даа, видяхме всички. Е, сега вече можем да залесим Витоша с фотоволтици... ( знам, че се пише фотоволтаици, но ми се вижда тъпо и отказвам да използвам тази дума. Фотоволтаици, пф!)

Ами даа кажем, че и ако аз бях огнеборец и мъжка златотърсачка с гадже енергиен олигарх, която ме е държала за ръка, и аз щях да имам някакви идей как да и се отблагодаря? Добро ли е за мен и Цвети, добро е за България. Може би, нали точно това ми е специалността – пожарите...

Цветелина Бориславова, архетипа на подмокрената българка, гласуваща с клитора си. Само че богата. Като знам колко такива са дали вот за тоя, чудя се, тия лелки като мастурбират какво си представят - тиква на плет?
Е, това си го обяснявам, но винаги ми звучи налудничаво като прочета мъж да пише "Той ще ни оправи". С какво ще те оправи? С дръжката на тиквата отзад?

Всъщност – току що ми хрумна - Думата ПОЖАРНА команда не ви ли навеждат на мисълта, че това са хората, които предизвикват пожари? Пожарна команда. Не е ли по-правилно тази служба да се нарича противопожарна команда? Ако е така, да наречем тогава и полицията Служба престъпления... май някой трябва да намекне пред Цветанов за това.

Обаче, знаете ли какво забелязвам от няколко години насам? Че олигархичните кръгове и тайните служби наемат свой „момченца“ за да им вършат черната работа и съответно ги снабдяват с представителни функции, не е тайна за никого: като премиер, президент, шеф на ДКВР и прочее търтеи, ясни са ви. Но ми прави впечатление, че някой от тях са много женствени и някак меки с нас, не умеят да пипат с твърда ръка. Тези задкулисни кръгове малко одъртяха и допускат груба грешка; мисля, че мога да им дам съвет: трябва да взимат за тази работа лесбийки. Те са от друго тесто. Не женички като Сергей, Кунева или Данчето Фандъкова, а яки треньорки по баскетбол с умения в дървосекачеството, едри гъзурани мощни като бикове, такива дето могат да ритат не по-зле от катър и да те замерват със строителни отпадъци. И да ви кажа ще има много по-добри за тях закони и много по-добре свършена работа. Ако някакви там шест души еколози излязат да протестират в защита на гората, или неуместно недоволстват от фракинга, или закона за антипиратството, тия мадами могат много бързо да му избият дивотийте от главата. Не като този сегашния. Вярно, че е голям каратист и бабаит и никой не може да му се опре, но някой признаци за слабост все пак излизат наяве: 3 дни праща на Орлов мост полиция, няколко ареста, и на 4-тия кляка за свирка. Даа, мисля, че допуснаха грешка с него: камара мускули отвън, а под тях тупти едно малко заешко сърце! Наистина наглостта му е с висок таван, но, май лесно се плаши? Че те скоро пенсионерите ще вземат да се бунтуват срещу цената на тока и той ще им отбие 2 %! Какво, вето? Какво е това? Я не се излагайте, викайте отбора на Фидосова, нека някой се опита да я спре.

Знам, че тази идея, Фидосова – премиер, може и да ви изглежа сатанинска, но ще ми се да помислите и за всички затруднения, които се налага да търпи нашата крадлива клептокрация, когато и се прииска да докопа още някой друг милион. В края на краищата хората са принудени да разполагат средно с около 500 лв. на месец, за кое да им ги вземеш по напред?

Добре, ето какво мисля по казуса с премиера: случва се мъж да бъде въртян на пръста от някоя жена, няма да е нито първия, нито последния. Всеки може да бъде направен на глупак. Но от жена, и само за определено време. Е как по дяволите след 3 години управление има хора, които продължават да му се връзват на тоя? Наистина ли е харизма? Някои наистина ли ги кефи да живеят по този начин и задника им да бъде депо за кондоми? Ако е така това доста почва да прилича на педерастия.Разбирате ли къде е иронията: в един момент, когато всичко свърши и стане ясно, че царят е гол, на доста хора ще им се наложи да направят всичко възможно за да се самоубедят, че 4 години не са изпитвали хомоеротични чувства към някаква пърдяща възглавничка.

И въобще не си мислете, че като критикувам Премиера не харесвам този човек. Напротив, дори една нощ го сънувах в стегнати червени плувки.

PS: Нямах никакво намерение да се занимавам с този плужек Борисов, но шибаните Герберски псета ми закриха профила във Facebook и сега, кълна се, ще го съсипя тоя с гаври в U-tube. Да ходят да докладват там. Добра услуга му направихте.

Много често когато говоря така идва някой хитрец ми задава следния въпрос: „Добре де, какво предлагаш, има ли друга алтернатива?"... А-ха. Фразата "друга алтернатива" е тавтология. "Не харесвате Герб? А коя е другата алтернатива?" Думите "друга" и "алтернатива" вече предполагат различие. А различие при политическата класа е е имало: "Имах ли избор мамо, получих тези анални кръвонасядания, когато постъпвах в партия Герб, тъй като нямах никаква друга алтернатива!"
Благодаря, не искам алтернатива, искам туморът да бъде изрязан.
Тo be continued...
.

3 коментара:

  1. кузмо, що изчезна от сурат-тефтеря бе?! да не те баннаха мама?! :(

    ОтговорИзтриване
  2. Ако снимката ти е истинска ,имаш вид на интелигентен човек!Искам да изразиш своето мнение и за действията на комунистите - социалисти начело със своя водач Сергей Станишев!Трябва да благодариш и на някои "хора" ,че в настъпилата така наречена криворазбрана " демокрация" можеш така свободно ,даже бих казала вулгарно да изразиш своето мнение или по - образно да се опитваш да промиеш някой и друг мозък!Бих ти препоръчала вместо да плюеш и хулиш ,защото много по - лесно е да критикуваш ,да се кандидатираш и направиш нещо по - съществено!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей сега: "Бих ти препоръчала вместо да плюеш и хулиш ,защото много по - лесно е да критикуваш ,да се кандидатираш и направиш нещо по - съществено!" Интресно Борисов не прави ли това от 8 години? Че той не спира да хленчи. Само един аргумент - къде е завода за боклук?

      Изтриване