Общо показвания

понеделник, 23 юли 2012 г.

Тиква с часовников механизъм


Знам, изобщо не сте глупави и не ви подценявам, но ще ви го припомня: Нали сте наясно, че в момента, покрай тая бомбена история, всички публикации от България се прихващат от службите в света. Така че, пишете хора, имате шанса да ви чуят. Най-сетне получихме своите 15 мин. печална слава. Жена ви ви слага рога и ви се иска да избиете половин София - оплачете се, сигурен съм, че Мосад ще ви съчувства. Цената на тока ви вбесява и ви се иска ви се да разкажете играта на някое поле фотоволтици... о-паа, я да консервирам във фризера тая идея! Купили сте си нова раничка - също се похвалете. Смятате, че Премиера е вреден идиот, ами напишете го, имате публика, сега ще го повярват!

И малко изтекла информация от разследването: Според министър Цветанов терориста камикадзе трябвало да се търси в средите на садомазохистите. Разпознал го по почерка на извършване? Аха.... Всъщност ако човек си отваря очите много лесно е да разпознае терорист, който се присламчва към група хора за да се взриви. Тия загорели типове винаги са с издути гениталии, щото след малко отиват при девиците в рая и ги почват отзад. При Джихад така им обещава корана... Ако съм не мястото на Цецо министъра веднага бих издал заповед да се арестуват всички с подозрителни ерекциии на публични места.

Всъщност не знам дали това беше терористичен акт, разчистване на сметки между превозвачи, любовен триъгълник, работа на Пешо сумиста или нещо средно между всичко както винаги. Още е е сигурно. Но ми се струва, че гениалната антитерористична доктрина на премиера не издържа. “Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер. Надяваме се това да бъде отчетено от хората, които вземат решенията за подобни актове.” Имам само един въпрос към него като кулинарен антитерорист. Какво сега, трябва да ям, или не трябва да ям дюнери за да предотвратя терористичен удар? Или да сменим слогана, например: "Изяж хамбургер, спаси мира!" Нали сте наясно, че който не ги консумира тия bigmac-ове и не харесва Coca-Cola лесно почват да го бомбардират.

Абе не знам ама възниква въпросът: "Ама при тройната коалиция тероризъм нямаше". Едно ще ви кажа само и ще замълча: Бургас отпада като дестинация за морето на което и без това нямам пари да отида. И второ - ако искате със сигурност да избегнете такива терористични актове зарежете автобусния транспорт и се насочете към автостопа. Създайте си този навик. И макар да съществува известна опасност да завършите деня си в плитък гроб край пътя, Алах няма да има нищо общо с тая работа.

Ето какво мисля: Обикновените хора не мразят другите различни от тях, каквото и да ми разправя за етносите някой. Ако беше така нямаше да им харесва да се чукат с тях. Истината е, че това е толкова по-интересно и за едните и за другите, колкото по-голяма е разликата. Не ти се иска да убиваш някой когото си ебал, сближавате се, той и близките му стават от нашите. Това е хитър номер на природата да осигури добър генетичен материал и мир и разбирателство за поколенията. Природата винаги върви по пътя на минималния енергиен преразход и гледа да елиминира конфликтите като ненужно разхищение. Но ето къде се намесват хората яхнали обществата. Първата задача на религията след като наложи нужната и вяра е да поеме контрола над секса. Ще се чукате само помежду си, Бог така каза, иначе ще вземете да се сближите с ония там тъмнокожи хора дето се отопляват на лайна камила и няма да искате да ги нападате и грабите. А това е кофти за нас жреците и, абе за бизнеса. Второто табу са наркотиците. Току виж някой с променено съзнание изведнъж проумее цялата илюзорност на политическата власт? Забраните са горе долу в този ред, но мисля, че защото е дълбок инстинкт, най-важната е секса. Така че обикновените хора винаги мислят: "Прави деца, а не война". Докато политиците не ги подкокоросат.

„Разбира се, че народите не желаят война. Но естествено те нямат думата, политиката на една страна се определя от нейните ръководители, а винаги е много лесно да подтикнеш нанякъде народа, независимо дали имаме демокрация, диктатура, парламент или репбулика. Имат-нямат право на глас, хората винаги могат да бъдат увлечени от повелите на лидерите си. Това е лесно. Само трябва да повярват, че са атакувани и да заклеймиш критиците и пацифистите за липсата на патриотизъм и да ги обвиниш, че излагат страната си на опасност.“ Херман Гьоринг пред съда в Нюрнберг.

И сега следва, вторник, вот на недоверие, оценка: Като министър председател Борисов струва ми се се справя отлично с всичко, освен ако не броим управлението на държавата. Иначе почти няма дипломат, който да не е победил на нещо. Японския посланик още не смее да си извади ръцете от джобовете, след като дръзнал да го предизвика на "пържоли". Арабите на футбол, знаете... Моля ви, моля ви хора, не давайте повече на премиера да бие на футбол посланици! Някой от тези ориенталци са доста докачливи.
Но най ми е смешно като чуя по новините, че премиера е имал телефонен разговор с президента Обама по важна тема. Как, че той Обама не знае български: " Хелооу, Обама! - Здравуйй, Борисов". Гейм, сет и мач.
Като дете малкият Борисов често пълнел гащите. Като пораснал пълнел гащите на други хора и дори цели колективи. "Не бях аз, тройната коалиция се накендза!"
Ето какво слушаме 3 години. Той, твъртят по телевизията, бил единственият премиер, който все още запазвал по-високо одобрение - 45-6 % или нещо такова. Вярвам им. Дори знам как ще стае 100 - само трябва да си подаде оставката.

Обаче аз лично мисля, че се свърши с ерата Борисов. Хората най-сетне разбраха ( или с времето постепенно ще го осъзнаят ), че премиерът ни е един алчен, слабоумен идиот, вероятно вече изнесъл милиарди в чужбина, който си играе с огъня. Лека полека ще се сетят, че каквито и кусури да са имали другите никога не сме се атиквали в такава опасна каша. Не вярвам някой да не осмисли, че ще ни е по-добре без него. Мамка му, никой не знае какво е забъркал по света този неуправляем малоумник: къде са прецакани канали с наркотици или е имало сделки с оръжие и неподходящи хора, или кой знае какви двойни-тройни игри покрай техните арабски клики. Можеш ли да предвидиш какво се върти в главата на селски тарикат, който се мисли за играч от класа. Бойко, не ни трябва такъв като теб, освен грандоман ти си и опасен.

Все пак ще ви помоля, не му се сърдете, ако дадеш на маймуна пушка и тя застреля някой, маймуната не е виновна. Просто никога повече не гласувайте за него.

Ето как горе долу седят нещата: беше Тодор Живков, после Царъ, сега ни управлява охраната им. Какво по дяволите следва, някоя каракачанска овчарка?
Е, надявам се, че най-сетне е дошло времето още следващия ни министър председател да бъде диагностициран, класически идиот. Не селски хитрец като Т. Живков, крадлив циганин като Иван Костов, чалнат комарджия с корона, аналноподатлив другар или мутроподобен тиквоид, шампион на тенис, а истински натурален аутист пуснат на свобода след закриването на някое специализирано учреждение. Някой истински опасен, с медицинско, заради който най-накрая ще ни бомбардират и да се сложи край на всички мъки. Само за такъв не сме гласували... Или не, всъщност, чакайте, я тогава да преизберем сегашния.
Само имайте предвид, че това вече не е обикновена тиква, това е тиква с часовников механизъм.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар