Общо показвания

сряда, 11 юли 2012 г.

Не искам Gay Pride! Искам парад на нимфоманките!

Ето кое не разбирам, защо гейовете парадират по улиците със задниците си, а искат да се пази лекарската тайна, когато отидат в Пирогов със заседнал в ректума предмет? Нали се гордеели с тях?

Хората отхвърлят гейовете, защото и природата ги отхвърля. Защо никой не мрази зарзаватчиите и обущарите например? Защото зарзаватчийте не затварят главната улица да се разхождат с колички зеленчуци, да ги подмятат и подскачат полуголи с възгласи "Зарзаватчийска гордост! Зарзаватчийска гордост!" шляпайки се с мокра целина. Това е. Зарзаватчиите, обущарите и всички като тях са много симпатични хора; седят си на сергииките и си продават. Те не дискриминират, нито парадират. Дори много често самите гейове пазаруват от тях неща като тиквички и гладки едри патладжани, които после държат в хладилника в кухнята, но ползват в спалнята, сгънати на две с огледало в другата трепереща ръка. Един от най-фрапиращите случаи за които съм чел в медицинските журнали е 30 сантиметров замразен стрък праз лук! И някой твърди, че това е нормално? Това ли наричате повод за гордост, Уорлик? Гей гордост? Абе я вземете отзад тоя пъпеш!

Разбирам обаче толерантноста на Бойко Борисов към нетолерантните, това е свързано с евентуалното му бъдеще в затвора. Предполагам защото тогава интимният му партньор ще се казва нещо като Крум. Но ако някой от вас го познава кажете му да не се плаши. Едно е сигурно, в живота яма безисходни положения, на чичо ми например след като излезе му присадиха свински анус и сега пак има нормален полов живот.

Не искам да виждам по улиците такива хора като тия на снимката отдолу! Не искам гей парад, искам парад на НИМФОМАНКИТЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар