Общо показвания

четвъртък, 12 януари 2012 г.

2-3 пържолки и куршуми в банята за неудобните

Или нещо като: курви за печелившите, чекии за нещестниците. Бедните, живи или мъртви, да го духат! Другата ми идея за заглавие беше "Пържоли с/у трупове".


Чувствате ли се като лайно понякога? Аз всеки ден. Сякаш живея в дълбок гъз. Отидох на психиатър за това, а той ми вика: "Алоо, живееш в България!"

Вижте тази снимка. Мислите ли, че на този човек му пука за нас?
Гадни престъпления, 500 и някоко лева средна заплата! Години без индексация на доходите!... Според мен е време да прекръстят Стокхолмския синдром в Борисовски.

И все пак мисля, че този път на премиера няма да му се размине, хората макар и подсъзнателно ще разчетата правилно смисълът на думите му: животът им не го вълнува, кучетата са по-важни.
Б.Б., сигурно ще е добре да знаеш, че човешките същества имат праг на пресищане, който не може да бъде преминат, и след който нещата тръгват наобратно. Всяко следващо показване по телевизията пред тлевизията предизвиква антипатия.
Вярно е, че остава най-трудното, но добрата новина е, че 2/3 от мандата мина.

Ето видеото: http://www.novini.bg/news/43139-

"Родителите на Мирослава да се извинят на полицията" заяви премиерът. "Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов, разказа премиерът. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки, призна Борисов. Отделно от това водачът на кучето също ще бъде награден".

Както винаги този е загрижен повече за кучето. Борисов е удивителен тъпанар с изключително нисък праг за чуждата болка и точно обратното отношение към своята. Както всички его маниаци чуждото страдание не го касае. Не знам какво се случва тук, станал е за посмешище, всички му се подиграват, но е избран от народа. Скритата полза от гласуването: ами поне преброихме глупаците в държавата.

Човече! Ама защо само пържоли за кучето, я го направете главен секретар. Може да се окаже по-умно от теб. Поне няма да приказва тия глупости.

‎" ... Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветанов." Ама какво, вие заедно ли спите, да не се любите? Вижте, това е от хитрите престъпления дето се разкриват за една вечер. Всеки който разбира ще го каже. Просто е невъзможно да не са знаели какво е станало. Че тя сестра и дори им свърши работата, посочила е предполагаемите извършители веднага. ЯВНО Е ОБАЧЕ, ЧЕ В ПЕРНИК ТО НЕ ИМ Е ОТЪРВАЛО НИКАК. Докато не е дошъл момента извършителя удобно да се самоубие. Още по-хубаво щеше ако е оставил и предсмъртно писмо. Да се самоубиеш като успееш да заблудиш бригада свръхопитни антитерористи, да пракъснеш тока, да отключиш сейф, да заредиш и произведеш 1 или няколко исзстрела докато си с белезници се изискват наистина схвръхчовешки умения. Това като да се самоубиеш като се задвавиш с капачката на бутилката докато пиеш ракия. А другия, моля ви се е луд. Не искам да се правя на умен, но тази работа смърди. А ако наистина не са в час, то каква тогава е тази полиция и каква е нейната компетентност? И кой на кого трябва да се извини? И защо?

Наред с цялата гавра има и още два момента, който много ме, как да се изразя, сразиха : " На заплата Цветанов да купи 3- 4 телешки пържолки..." Ама вие какво, бедняци ли го давате, на хора от народа ли играете, дето се чудят как да свържат двата края и си купуват месо веднъж в месеца? Ама защо на заплата, можехте да бръкнете веднага в джоба на Фидосова. Ебати артиста е тоя! И втория: видяхте ли му изражението когато каза, че родителите трябва да се извинят. Тоест правилната дума не е каза, а заповяда. Не искам да го коментирам, вижте го. За мен е ясно, този човек мрази България, колкото Българите, които смята да управлява като кучета, и му е все по-трудно да го крие.

Отдавна го мисля и вече го видях написано: Нас ни управлява дете с власт и портфейл, което си играе на индианци. Само че дете със садистични наклонности, от онези дето изпитват страхливо удоволствие да късат крилата на мухите и горят мравки. И не искам да споря с никой за това. Какво мисли някойси интересува него, не мен или човечеството.
Интересно ми е единствено как Фройд би коментирал всичко това, ако му се отдаде възможност. И изобщо няма да се очудя ако това се окаже втория Филчев. Просто още един пострадал мозък използван от истинската власт.

Може би това поведение би било разбираемо ако ставаше дума за някой гангстер, закопан при разчистване на сметки, за който на хората така и така не им пука. Но когато става дума за 17 г. момиче, при това спортистка в спорт, които той е тренирал? Учудваща е тази усмивка и проява на несъпричастност. Всъщност Борисов, май ние Българите не сме ти съотборници, ние сме кучета, които държиш на каишка. Такова гадно неглижиране на смъртта на едно дете за сметка на някакви "Достижения" на полицията изглежда твърде отвратително.
Има едно следствие от това обаче, което ясно започва да се набива на очи във форумите: българите вече му търсят цаката. Ледът се пука, г-да пиари! Ледът се пука под краката му и не е зле да му го обясните.

Както се казва, абе от болести и криминални елементи мога мога да се пазя сам, ама от МВР и от правителството нищо не може да ме спаси освен Господ.

Иначе много му порасна работата. Особенно откакто направи реми на шах с онова 10 годишното момиче. Добре, че не играха мач или карате.

Няма да ги обиждам повече, престъпниците също имат нужда от любов. Ще кажа: Благодарим ти вожде и учителю! и ще цитирам нещо което ми допадна: "Най-добре е психиатрията да се самосезира и да вземе мерки". Всъщност ако Б.Б извади късмет могат да кръстят някоя диагноза на негво име и наистина да остане в историята.

Досега не съм споделял този виц от съображения за сигурност;) но бих искал да му се насладите: Не ви ли се струва, че симпатизантите на ГЕРБ подсъзнателно възприемат и мислят за Борисов като за някакъв полов член? И обичат да го смучат. Това което не рзбирам е защо очакват и на другите да им хареса когато им го слагат?

Жалко само за това момиченце и бедните му родители. Не трябваше да го разкриваш, тикво, трябваше да го предотвратите. Да намираш трупове, а не живи хора не е постижение.
Тук може и да греша, но имам право и да изкажа някакво предположение. Твърде вероятно е тези в Перник, на които премиера иска смачканите родители да се извиняват, да са били наясно за какво става дума, но просто да са се разтъкавали за да прихванат движението на парите и да се възползват. Има много начини за това. И точно това бавене да е струвало живота на момичето, който иначе е било възможно да бъде спасен. За сега никой не може да ме убеди, че е била убита на място веднага, защото не могли да я хранят, че тя само на вода ще изкара 20 дена, бе мухльовци нещастни.

Така че, всеки лев инвестиран в бюджета на тази организация, така наречената полиция, е директна кражба от хората, които са гладни, болни и мизерстват в тази шведска маса на крадливата олигархия наречена България. Но както се пее "Родната полиция ги пази", разбира се.

"Мойте съболезнования на родителите. Последното нещо, което искат да слушат в този час са грозни изказвания и възпитателство от някакъв жалък плужек-грандоман. Но им се налага. А това е кошмарно. Пред смъртта е по-добре да се млъкне, но Бойко просто отдавна е загубил най-елементарна човещина и достойнство". - цитат от коментарите под статията.

Според мен доста скоро Борисов ще трябва да свикне да чува една дума: "ДОЛУ"!



PS:
Чета сега разни коментари на специалисти. Нали в МВР имало страхотни психолози дето в момента разясняват всичко за убиеца и се опитват да зомбират публиката с удобни им теории. И си мисля ако това изказване за кучето го беше направил друг, а не Борисов ( престъпника например), нали знаете на какво щяха да го направят, същите тия психолози, и как щяха да изтълкуват личностната му характеристика след такива думи? ... Хайде сега, като тия профайлъри са толкова голяма работа, да бъдат така добри да напраят анализ и на личностния профил и поведението на премиера, за да видим колко са компетентни. А знаете ли ако същия този анализ го направят неповлияни експерти ? Какъв ли ще е резултата? Ами извода е прост: Бойко Борисов е жесток тип с криминално мислене... И дали някой вярва с лека ръка, че на Борисов не му били докладвали за самоубилия се Чочо. Точно него да го държат в неведение? Може и да не са му докладвали, но само по една причина - ако от предната седмица е знаел какво ще стане. А този Чочо като нищо ще се окаже най-дребната риба в играта. Толкова дребна, че ако беше стрелял сам, куршума щеше да мине доста над главата му. Да не би някой да му е помогнал?

А сега на ум се опитайте да наложете върху главата на този човек, премиера фес и повече няма да коментирам психологията му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар