Общо показвания

петък, 22 февруари 2013 г.

Цялата власт на прасетата!

Тази тема все още ми е забавна, а предполагам предстои отново да бъде актуална с наближаване на изборите.



Гледахте ли по телевизията оставката на премиера? Голям екшън: комунистите му пречат и го саботират, дпс ще го убиват. Но, на тия работи някак съм им свикнал. Искам да питам друго, мислите ли, че да докараш камион прасета на паветата пред парламента в подкрепа на любимият си лидер е нещо съвместимо със здравия разум? Имам предвид ти си фен и караш си камион към месокомбината в Монтана, когато разбираш по радиото, че партийния лидер има нужда от теб! "Ей, ама къде тръгна, трябва да докараш животните във фермата до... - Аааа, не ме чакайте, потеглям към народното събрание! Партията има нужда от всяко прасе!!!" И пътьом дори дори успяваш да намериш принтер, да разпечаташ постери и да облепиш предницата с „БОЙКО БАЩА НА СВИНЕВЪДИТЕ. ФИДОСОВА МАЙКА!”.
Някак си същата хореография като на мачовете на "Бистришките тигри", но с малко по-голяма агитка. ... Честито Герб, вече имате нов партиен символ - зурла.

Най сетне разбрах кой му харесва това управление и го защитава. Е, за някой кочината е идеално място. Без Него нямаше да я има.

И тъй, прасетата от протеста вече имат профили във Фейсбук и агитират в полза на водача на стадото. Можете да ги познаете по почерка.

Представяте ли си колко е трагично положението му на тоя щом е опрял до помощ от свине? Но защо само прасета, защо не докарате и камион тикви? Аз ли трябва да мисля вместо вас? Ето ви последната идея и повече няма да ви помагам: сигурен съм, че ако се заемете и да ги чукате до изборите електората ви ще се увеличи направо тройно.
Като е казал Оруел в „Животинската ферма”: „Напред, цялата власт на прасетата!” Или май беше свинаря Ивайло?

Предполагам след това разбирате, че този човек Бойко Борисов е ужасно тъп. Но ако вече не сте го разбрали, значи, че сте по-тъп и от него. А това вече ви прави супер ужасно тъп и по-добре Бог да се смили над вас и да ви приспи.

Последна аналогия, щото смятам, че това е оставката в името на мира отново беше постановка: Да си популист е като да си курва: 4 год. обещаваш фелацио, въртиш някаква свирка и в момента в който трябва да ти еякулират в устата, внезапно става нещо и си дръпваш главата назад... Това е. Положение на никъде, нито ерекцията на електората е оползотворена, нито енергията е еякулирала. Курвата ще продължи с курвенските номера. Духане, духане, вятър във въздуха и като трябва да изпиеш чашата... оп, веднага назад! Само че курвата е прибрала парите, а не обича да връща.


.

Няма коментари:

Публикуване на коментар